Oppslagsverket lanseres i januar 2020

Oppslagsverket på NorskFisk.no vil gi deg unik tilgang til oppdatert innhold og dybdeinformasjon om organisasjoner, nøkkelpersoner og samtlige norske sjømatbedrifter, herunder havbruk, fiskeindustri og eksport samt de største fiskebåtrederiene.

Kombinert med fagartikler fra magasinet Norsk Fiskerinæring samt vårt mangfoldige Leverandørregister blir Oppslagsverket komplett. Artikler, søk og profiler kan lagres i ditt eget personlige arkiv under «Mine favoritter». I tillegg har vi noen spennende «utvidelser» av oppslagsverket under arbeid. Følg med, følg med!

Du får oversikt, innsikt og nyttige verktøy!

Vil du være en av de første til å prøve? Lag en profil på NorskFisk.no i dag og/eller meld deg på nyhetsbrev under, så gir vi deg beskjed når det er klart.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger. Etter at du har meldt deg på vil du motta en e-post som ber deg bekrefte at e-posten din er korrekt. Denne må du godkjenne før forsendelse av nyhetsbrevet til deg aktiveres. Nyhetsbrevet er valgfritt, men fint å ha for å holde seg oppdatert.

Vi sender ut nyhetsbrev maks én gang i uken. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.