Kontakt

E-post:
post@norskfisk.no

Sentralbord:
63959090

Fax:

Postadresse:
Boks 244, 2071 Råholt

Ofte stilte spørsmål

NorskFisk.no er nettstedet til fagmagasinet Norsk Fiskerinæring med historie tilbake til 1961!

 

NorskFisk.no er noe helt nytt som ble lansert i 2018. Formålet med nye NorskFisk.no er å levere:

1. Utvalgte nyheter

2. Eksklusivt Fagstoff

3. Unikt oppslagsverk

4. Nyttige verktøy

Vi håper nye NorskFisk.no i kombinasjon med fagmagasinet Norsk Fiskerinæring gir innsikt og oversikt i sjømatnæringen, for de som allerede kjenner bransjen godt men også de som i dag står utenfor.

I oktober 2018 åpnet vi nye NorskFisk.no for en begrenset gruppe aktører som representerer mangfoldet i næringen. Dette gjorde vi for å høste erfaring og få gode innspill samtidig som vi fortsette å bygge ut innholdet. Nye NorskFisk.no gikk “på luften” for alle og enhver fra om med 2019. Mens “pro”-innholdet som Oppslagsverket kom på plass i starten av 2020.

Ja. Mest sannsynlig kan vi det. Vi får svært ofte henvendelser fra nye aktører (men også godt etablerte!) og kan enten bistå deg direkte eller henvise deg til rett instans. Vi kjenner alle bransjegrupper (havbruk like godt som fiskeri) og kan også bistå med informasjon og analyser om ulike temaer knyttet til bransjen.

Ja, det kan du si. Mange kaller oss det. Bladet Norsk Fiskerinæring ble etablert i 1961 av Thorvald Tande sr. og eies og drives i dag av andre og tredje generasjon. Norsk Fiskerinæring utgis av aksjeseselskapet Norsk Fiskerinæring AS (etabl. 1994) og er en familiebedrift, selv om antallet familiemedlemmer i redaksjonen nå teller kun 3 av 8. Vi skal ikke mange årene tilbake da samtlige var i familie.

Navnet vårt skulle kanskje tilsi at vi er noe statlig eller eies av en organisasjon. Det gjør vi altså ikke. Norsk Fiskerinæring og norskfisk.no er helt uavhengig. Vi følger god presseskikk etter Vær-Varsom plakaten og er medlem av Fagpressen og Redaktørforeningen. Norsk Fiskerinæring og NorskFisk.no eies og drives av familien Tande. Vi anser oss som en aktør med en tydelig stemme. Som leser vil du aldri være i tvil om hvor vi står i fiskeripolikken eller øvrige saker.

I snart 60 år har vi utgitt fiskerfaglig magasin fra grunnlovsbygda, Eidsvoll Verk, bare et steinkast unna Grunnlovsbygningen. Med 5 minutter til Gardermoen og 30 minutter til Oslo er likevel veien kort til kyst, hav og marked. Å se ting litt på avstand er heller ikke alltid så dumt. Vi har forøvrig sterke røtter til fiskeværet Nordre Bjørnsund som vi flytter ut til så ofte vi kan. Vi har dessuten freelance-journalister og faste skribenter spredt utover det ganske land og utland.

På ingen måte! Om vi så blir siste fagmagasin på papir.. Vi planlegger snarere å styrke fagmagasinet – både på papir og nett!

Vennligst les mer på Bestill abonnement eller kontakt oss for mer informasjon.

Vi når ut til omtrent samtlige aktører i norsk sjømatnæring, men særlig stor lesemasse blant beslutningstakere med interesse for meninger, økonomi, politikk og næringsutvikling.

Vil tilbyr følgende plattformer for annonsering/markedsføring:

  • Papirmagasin (ulike størrelser)
  • NorskFisk.no (banner eller firkant)
  • Nyhetsbrev
  • Leverandørregister (NorskFisk.no og årbok)
  • Bøker og oppslagsverketi bokform
  • Oppslagsverk på NorskFisk.no

For mer info se For annonsører

Bli kjent med oss

Therese Tande

Daglig leder / journalist
therese.tande@norskfisk.no +4795825609

Kristin Aspelin Tande

Thorvald Tande

Elisabeth Yri

Hans Morten Sundnes

Torbjørn Rasmussen