Laks på Land

Konferanse om landbasert lakseoppdrett torsdag 17. september 2020, Oslo.

Program

I mai 2019 samlet vi over 300 mennesker til den første «Laks på Land»-konferansen. Interessen for arrangementet var overveldende og flere har bedt om at vi gjentar suksessen. Det håper vi å kunne gjøre torsdag 17. september 2020 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo sentrum, med forbehold om at konferansen blir flyttet til 2021 på grunn av følger av koronaviruset.

Se fullstendig Program 2020

Vi har invitert 25 sentrale personer fra inn- og utland, og kan garantere faglig påfyll, statusoppdateringer, aktuelle foredrag og tema.

Påmelding

Inntil videre; Hold av torsdag 17. september til en faglig interessant og innholdsrik dag, uvurderlig nettverk og gode samtaler. Vi vet forhåpentligvis mer om noen uker. De som melder seg på i dag vil få tilbud om refusjon om konferansen avlyses og/eller flyttes til 2021 pga koronaviruset.

Meld deg på her: deltager.no/lakspaland2020

 

Earlybird konferanseavgift: kr. 3.900,- (inkl. kaffe, lunch og konferansemiddag). Ved påmelding etter 1. august er prisen kr. 4.300,-. **alle priser eks. mva.

Spørsmål? Ta kontakt

Praktisk informasjon

Programmet starter kl 10:00, med registrering fra kl 09:00. Vel møtt!

Radisson Blu Scandinavia er et av Norges flotteste konferansehotell med umiddelbar nærhet til alt Oslo sentrum har å tilby og en utsikt over hovedstaden fra deres skybar som i seg selv er verdt turen. Hotellet har en egen konferansefløy med egen inngang.

Bruk kode FISK for rabattert overnatting. Pris for enkeltrom: kr. 1.445,- per natt. Direktelink til booking: Booking med kode FISK.