Laks på Land

Digital konferanse om landbasert lakseoppdrett torsdag 17. september 2020.

Program

Vi har invitert 25 sentrale personer fra inn- og utland, og kan garantere faglig påfyll, statusoppdateringer, aktuelle foredrag og tema.

Se Laks på Land 2020 Digital

* Politisk hjørne med fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen.
* Analyser, nøkkeltall og siste status fra bransjens ledende
* Internasjonal status fra aktører som er i gang
* Siste nytt innen teknologi og fiskehelse
* Storsmolt eller matfisk — er det størrelsen som teller?

Påmelding

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer et nytt Laks på Land 2020 torsdag 17. september 2020.

Det blir en heldagskonferanse med aktuelle tema og debatter – som alle handler om landbasert produksjon av laks. På grunn av koronasituasjonen blir konferansen digital, men ikke mindre spennende!

Arrangementet er lukket for forhåndspåmeldte deltagere. Konferanseavgiften er kr. 1950,-. Alle påmeldte vil motta nærmere informasjon om hvordan man deltar når det nærmer seg.

Meld deg på her 

 

Praktisk informasjon

Laks på Land 2020 blir en digital heldagskonferanse som går av stabelen torsdag 17. september 2020, med start klokken 10:00 og avslutning kl. 15:45. Det blir kaffe- og lunsjpauser underveis.

Foruten et spennende fagprogram får man eksklusiv rapport med oppdatert status over alle prosjekter world wide og mulighet for dialog med andre konferansedeltagere og til å kommentere og stille spørsmål underveis. Man får også eksklusiv tilgang til alle foredrag når det måtte passe etter at konferansen er ferdig.

Spørsmål? Ta kontakt