Laks på Land 2019


Mandag 13. mai 2019 tørker vi støv av vår tradisjonsrike «Holmen­kolldag». Konferansen «Laks på Land» tar opp ulike problemstillinger og utfordringer knyttet til landbasert matfis­koppdrett. Følg lenker under til program og påmelding. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Program

Vi har invitert alle de vi mener man bør lytte til når det kommer til landbasert oppdrett. 25 personer fra inn- og utland skal i ilden.

 

Blant dem er Fiskeriminister Harald Tom Nesvik som kommer for å redegjøre for regjeringens syn på landbasert oppdrett av laks. Vi har et svært variert program med mål om å belyse alle sentrale tema.

 

Se fullstendig Program

 

Påmelding

**Påmeldingen er nå stengt. Ta kontakt med oss på mail eller telefon om du ønsker å delta.**

 

Hold av mandag 13. mai til en faglig interessant og innholdsrik dag, uvurderlig nettverk og gode samtaler.

 

Prisen for å delta er kr. 3.900,- og inkluderer kaffe, lunch og konferansemiddag.

Send oss en mail post@norskfisk.no for å melde deg på (med ettersendelse av faktura) eller

Meld deg på her!

Praktisk informasjon

Med over 300 påmeldinger anbefaler vi å komme i god tid. Programmet starter kl 10:00. Vi starter registrering kl 09:00. Vel møtt!

 

Scandic Holmenkollen Park er et av Norges flotteste hoteller med en utsikt over hovedstaden som i seg selv er verdt turen. Hotellet har spa, velutstyrt treningssenter og badebasseng, umiddelbar nærhet til marka og pulserende byliv like under.

Bruk kode BNOR080419 for rabattert konferansepris. Pris for enkeltrom: kr. 1.290,- per natt. Romprisen gjelder også fra 12. til 13. mai.

 

Book overnatting i dag.