Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

8 – 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 8 – 2023

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Guldens Lupe

Meningspanelet

Bent Dreyer

INGES hjørne

Faste skribenter

Fra toppen

Månedens intervju

Williams kommentar

Ferdigsnakka

Sundnes kommentar

Fisk og Forskning

På tampen fra Provence

Duellen

Fra riksforsamling til historisk laksefilét

Tanken om eget filétanlegg har i alle fall kvernet i hodet de siste 15 årene.

Tre fornøyde eiere og drivere av 1814 Salmon AS. Det var aldeles ingen selvfølge at Eidsvoll skulle få sitt første filétanlegg for oppdrettslaks. Men nå er anlegget i full drift, og om et par uker blir det hornmusikk og snorklipping. Fra venstre daglig leder Tommy Pettersen, styremedlem Ole Kristian Kjellbakk og styreleder Alf-Gøran Knutsen. (Foto: Therese Tande)
Publisert: 22. september 2023

Alle snakker om hvor viktig det er å foredle mest mulig av fisken i Norge. Få lykkes med å gjøre det. Derfor er det all grunn til å gratulere 1814 Salmon AS med det nye foredlingsanlegget på Dal i Eidsvoll kommune. «Norsk Fiskerinæring», som har sin redaksjon noen solide spydkast lenger nord,
stiller seg gjerne først i køen av gratulanter.

Mandag morgen 28. august 2023 ble en merkedag for daglig leder Alf-Gøran Knutsen i Kvarøy Fiskeoppdrett AS og Ole Kristian Kjellbakk, med tilsvarende stilling i det Bodø-baserte eksportselskapet Fram Seafood. Sammen kunne de bivåne at den første laksen forsvant inn i filétmaskinen til 1814 Salmon AS på Dal. Den kom fra Ellingsen Seafood AS i Lofoten, og endte sannsynligvis på et spisebord i USA. 

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Relaterte saker

NF's blå

nf’s blå nr 4 – 2025

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 4 – 2025

Toll på eksport av sjømat til USA, erfaring med offentlige saksbehandling og...

Samrøre mellom merdfisk og villfisk

Det var ikke mange som trodde at eksportverdien av laks og ørret...
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå