Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

8 – 2022

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 8 – 2022

Lukk

Månedens Gullfisk

NF's blå

Brev fra leserne

Guldens Lupe

Meningspanelet

INGES hjørne

Sandøys kommentar

Månedens intervju

Norske lakseslakterier

Hempels kommentar

Ferdigsnakka

Sundnes kommentar

Bok på kroken

Fisk og Forskning

På tampen fra Provence

Duellen

Leder

Hempels kommentar

Ny FAO-rapport:
Produksjon og handel noe ned

Fisk og sjømat strømmer over landegrensene. Og selv om både volum og verdi har falt noe de aller siste årene, er sjømat en av de matvarene det i dag handles mest av internasjonalt.

Skrevet av:

Erik Hempel

Utgave nr. 8

Etter flere tiår med økt fiskeri- og akvakulturproduksjon og økende global etterspørsel, er sjømat blitt en av de mest omsatte matvarekategoriene i verden. Imidlertid har volumet og verdien av den internasjonale handelen falt de siste årene.

I begynnelsen av september fant møte i FAOs Committee on Fisheries (COFI) sted i Roma. Dette var det 35. møte i komitèen, og ble arrangert som et «hybrid» møte hvor folk kunne delta via nettet eller stille opp personlig i Roma.

Det blir utgitt et utall av dokumenter i forbindelse med COFI, men det aller viktigste er nok «SOFIA — State of World Fisheries and Aquaculture». I det følgende skal jeg bringe noen sentrale tall fra rapporten.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå