På tampen fra Provence:
Skattetrollet

På tampen fra Provence er skrevet av en sentral «insider» i norsk sjømatnæring som foretrekker å holde sin identitet skjult.
Artikkelserien har til hensikt å gi et skarpt skråblikk på sjømatnæringen.
Innledningsvis kan jeg melde om en særs vellykket jule – og nyttårsfeiring i sjømatens og kvinnenes tegn. Det begynner å bli en stund siden, men en måned inn året 2019 er jeg fremdeles lastet med omega-3 og andre sunne stoffer som finnes i sjømat.
Få Innsikt og Oversikt!
Lag en brukerprofil
Prøv gratis i 14 dager
Allerede etablert bruker? Logg inn
- Du er i gang fra første innlogging
- Eksklusivt innhold fra Magasin og Oppslagsverk
- Nyhetssaker og «Siden Sist»
- Lag ditt eget innholds-arkiv i «Mine favoritter»
- Brukerprofilen kan kobles til et abonnement etter endt prøvetid