Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

3 - 2020

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 3 – 2020

Lukk

NF's blå

Nye investeringer

Månedens intervju

Ferdigsnakka

Månedens Gullfisk

Meningspanelet

Sandøys kommentar

Frode Blakstad

Sundnes kommentar

Duellen

Viktige fiskerikommuner

Norske fiskeriministre

Hempels kommentar

Fisk og Forskning

Nye investeringer

Nye investeringer

Bok på kroken

Banebrytende teknologi:
Snøfrisk laks gir økt fortjeneste og holdbarhet

TM SuperKjøl og er ferdig uttestet og klar for markedet

Trosterud Mekaniske Verksted ble etablert for over 70 år siden, og holder til på Vollebekk i Oslo. Selskapet er en ledende lever­andør av spesialtilpassede løsninger til næringsmiddelindustrien, i første rekke meierier, fiskeindustri, bryggerier og bakerier, har 23 medarbeidere og omsatte i fjor for ca. 28 millioner kron­er. (Foto: Trosterud)
Utgave nr. 3-2020

Trosterud Mekaniske Verksted har utviklet en prosess hvor snø laget av CO2 hurtig superkjøler fisken når den pakkes i distrib­usjonskassene. Gevinstene er mange. Lengre holdbarhet og lavere transportkostnader er noen av dem. Prosessteknologien heter TM SuperKjøl og er ferdig uttestet og klar for markedet.

Daglig leder Lars Joramo og prosjektingeniør Lars Olav Finstad er stolte over den nye teknologien som er utviklet i bedriften på Vollebekk i Oslo. Flere medarbeidere har vært involvert i utvik­lingsprosjektet, og TM SuperKjøl inngår er nå en del av Trosterud Mekaniske Verksteds produkter, som i hovedsak retter seg mot næringsmiddelindustrien. Kundene er meierier, fiskeforedlingsbe­drifter, kjøttindustrier og bryggerier.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå