Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

10 - 2022

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 10 – 2022

Leder
NF's blå
Guldens Lupe
Meningspanelet
INGES hjørne
Robert Eriksson
Sandøys kommentar
Månedens intervju
Bjarnasons kommentar
NCE Aquaculture
Hempels kommentar
Ferdigsnakka
Hvordan ledes de store?
Sundnes kommentar
Fisk og Forskning
På tampen fra Provence
Duellen
Månedens Gullfisk

Sjømatkompaniet vil produsere selv

Sjømatkompaniet AS har vokst fra null til over 400 millioner kroner i omsetning på åtte år. Nå gjør Ålesund-selskapet sin største investering.

Firkløveret som kan sies å utgjøre kjernen i Sjømatkompaniet samlet i butikken til Fisketorget Delikatesse Fra venstre gründer Fredrik Friberg, daglig leder for Boreas Seafood AS Henrik Hoff, prosjektleder Stig Norheim og daglig leder i Sjømatkompaniet AS, Tore Hovland. (Foto: HMS)
Utgave nr. 10

Sjømatkompaniet AS har vokst fra null til over 400 millioner kroner i omsetning på åtte år. Nå gjør Ålesund-selskapet sin største investering — i egen foredlingsfabrikk. Lokalpatriotismen er den samme.

Anita Rogne i Fisketorget merker et lite bacalaospann som får plass ved siden av hennes og Fisketorgets fiskegrateng nederst i disken. Løfter vi blikket ser vi store seifiléter, kamskjell, panert hyse, fersk breiflabb, rødspette, laks og blåskjell. Samtidig får man jo aldri med alt som er i en slik disk. Det meste av den ferske fisken er levert av Sjømatkompaniet i samme by. Også de fire karene som har tatt turen til Ålesunds fiskedelikatessebutikk denne ettermiddagen er fra Sjømatkompaniet, som også er en av de største eierne i Fisketorget i Keiser Wilhelms gate.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

Månedens intervju

BJØRG HELEN NØSTVOLD

Jeg har mistet håpet om at noen vil foreta de endringene som...
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 5 – 2025

Om leverandørbransjen og hvilke saker og tema de holder seg oppdatert om....
NF's blå

nf’s blå nr 5 – 2025

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå