Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

10 - 2022

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 10 – 2022

Leder
NF's blå
Guldens Lupe
Meningspanelet
INGES hjørne
Robert Eriksson
Sandøys kommentar
Månedens intervju
Bjarnasons kommentar
NCE Aquaculture
Hempels kommentar
Ferdigsnakka
Hvordan ledes de store?
Sundnes kommentar
Fisk og Forskning
På tampen fra Provence
Duellen
Månedens Gullfisk

Tiden renner ut for lakseslakteriene

Nye renseløsninger må være på plass innen 2023.

Vann før og etter behandling med magnetisk partikkel­separasjon. Innholdet i glasset etter rensing viser hvor mye forurenset det har vært. (Foto: Mivanor)
Utgave nr. 10

Skrevet av:

Robert Tarasz

Det drysser nye miljøkrav over mange næringer. Fiskeri- og havbruksnæringen er intet unntak. Særlig lakseslakteriene får kjenne dette på huden. Nye renseløsninger må være på plass innen 2023.

Av Robert Tarasz, daglig leder i Mivanor 

I «Norsk Fiskerinæring» nr. 8/2022 kunne vi lese at lakseslakteriene investerer og satser som aldri før. Bladet har vært i kontakt med samtlige slakterier, og fasiten er økt gjennomsnittskapasitet, kontinuerlig forbedring og vekst. Det er færre slakterier enn før, men det foredles mer laks enn noensinne. For mange av oppdrettsselskapene er investeringer i økt slaktekapasitet vesentlig for videre vekst. 

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå