Oda i Oslo biter Rema, Kiwi og de andre kjedene stadig lenger opp på leggen, i hvert fall om vi holder oss på Østlandet. Og fisk blir stadig viktigere for selskapet som altså bringer dagligvarene helt hjem til deg. Samarbeid med Gunnar Klo, Norsk Sjømat og Dyrket gir et fundament for å løfte sjømatkategorien ytterligere.
Fisk til middag? Et klikk eller to unna: Er du inne på Odas nettside, klikker du oppskrifter og deretter fisk. De første tre vi får opp er Superfresh fisketaco med mango- og avokadosalsa, Pasta med kaldrøkt laks og grønnkål og Koreansk lakseburger med chilidressing og asiatisk agurksalat. Med pris per porsjon. Varene må du velge selv, men du slipper å bevege deg fra pc-en eller mobilen. Litt senere banker det på døra.
Pizzabudene har vært der lenge. I dag er også måltidsleverandører som Foodora en del av gatebildet. Og i 2016 bestilte «Norsk Fiskerinæring» middagen fra Adams Matkasse. De og andre Matkasser har helt klart vært i vekst siden. Tilbudet fra Oda er i slekt, men er likevel noe annet. Karlsrud vil heller snu på det.