Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

11/12 - 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 11/12 – 2023

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Guldens Lupe

Meningspanelet

Lisa Marie Opdahl

INGES hjørne

Høyviks kommentar

Jonny Berfjord, Norges Sildesalgslag

Månedens intervju

Williams kommentar

Ferdigsnakka

Hempels kommentar

Bjarnasons kommentar

Bok på kroken

Sundnes kommentar

Smånytt fra sjømatnæringen

På tampen fra Provence

Duellen

Bok på kroken

100 år med fisk

Nils Sperre gjennom 100 år

Harald Sperre (t.v.) og Oddbjørn Sperre var selvsagt til stede og kastet glans over 100-års feiringen. Nå har yngre generasjoner overtatt ledelsen av bedriften. (Foto: HMS)
Utgave nr. 11/12

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist

Det var en sjelden god anledning til bok og en like god anledning til markering da Nils Sperre AS markerte 100 år. Først med jubileumsbok i november og kort etter med nytt fryselager. Og det var en raus jubilant. Det virket som om hele bygda var invitert i tillegg til forretningskontakter og prominenser. Nær sagt alle — i hvert fall om vi begrenser til husstander — fikk sin bok, i tillegg til bacalao, kake og jubileumsprogram. Fryselageret og jubiléet har vi omtalt lenger ut i bladet. Her skal vi se nærmere på boken. 

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Nevnt i artikkelen

Nils Sperre AS

Omsetning: 960139'

Knut Arne HØYVIK

Andre saker

Månedens intervju

BJØRG HELEN NØSTVOLD

Jeg har mistet håpet om at noen vil foreta de endringene som...
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 5 – 2025

Om leverandørbransjen og hvilke saker og tema de holder seg oppdatert om....
NF's blå

nf’s blå nr 5 – 2025

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå