Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

5 - 2024

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 5 – 2024

Leder
NF's blå
Guldens Lupe
Meningspanelet
Silje Remøy
INGES hjørne
Fra toppen
Ferdigsnakka
Hempels kommentar
Sandøys kommentar
Norske sjømatøyer
Bok på kroken
Sundnes kommentar
Smånytt fra sjømatnæringen
Fisk og Forskning
På tampen fra Provence
Månedens Gullfisk

Bok på kroken

Størjefeber

Det er fristende å tilføye «Alt om makrellstørja».

Utgave nr. 5 - 2024

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist

Vendingen «alt om» vil alltid være misvisende, enten det er snakk om «alt om jogging», «alt om fiske», «alt om bilen», «alt om OL» eller «alt om Frank Løke». Skal man skrive om alt får man aldri satt strek. Følgelig har Linda B. Karlsen og forlaget Orkana klokelig valgt tittelen «Størjefeber» og med undertittelen «Makrellstørja — kystfolk fortel». Men det hadde vært fristende å tilføye «Alt om makrellstørja». Forfatter Karlsen legger ikke bånd på seg når hun skal skrive om verdens største tunfisk.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

Sundnes kommentar

Når filéten blir et kunststykke

«Det totale kjøttforbruket synker. Det gjør også forbruket av frukt, bær og...
På tampen fra Provence

En gordisk knute

Det er nesten imponerende hvor mye politikk man kan koke ut av...
Robert Eriksson, Sjømatbedriftene

Oppdrett skal straffes — bønder får erstatning:
Hvor er rettferdigheten?

I landbruket anerkjennes naturens uforutsigbarhet. I havbruket mistenkeliggjøres den.
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå