search

ACT Logimark AS er totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere.

Legg i mine favoritter

ACT Logimark AS

Kontaktinformasjon

Industrivegen 9, 2069 Jessheim, Norge

Kontaktpersoner

Morten Mathiesen

Daglig leder

morten@act-gruppen.com

907 40 169

Kjell Erik Mathiesen

Ingeniør og styreformann

kjell@act-gruppen.com

901 44 890

Espen Øverbø

Salgssjef

espen@act-gruppen.com

977 16 852

Anne Tove Håveødegård

Markedssjef

ath@act-gruppen.com

416 97 835

Beskrivelse

ACT Logimark ble etablert i 1990, og er totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere.

ACT har et bredt leveringsprogram, og organisasjonen består av ingeniører og teknikere innen elektronikk, pneumatikk, automasjon, maskin og software. ACT Logimark leverer konsulenttjenester og tar frem den optimale løsningen for oppgaven. ACT Logimark har eget servicesenter som følger den skisserte løsning fra tegnebrettet, frem til igangsetting og overlevering. Etter at en løsning går over fra prosjektfase til drift, tilbys løsninger for forebyggende service, løsninger for eventuelle behov for akutt service, samt brukerkurs og kurs for opplæring av vedlikeholdspersonell. ACT Logimark er medlem av bransjeforeninger, og er hovedpartner i GS1 Norway Smart Centre.

Løsninger for fiskeindustrien
ACT har levert utstyr og løsninger for merking, kontroll og sporing til fiskeindustrien i svært mange år. Vi leverer vekter og detektorer, software, og merkeløsninger for F-pak, D-pak og pall. Vårt utstyr og våre løsninger er fleksible, stabile og robuste, tilpasset krevende miljøer og høye krav til effektivitet. Et eksempel er ColorJet 280, en blekkstråleskriver som står inline og printer logoer, bilder, strekkoder og annet i fullfarge rett på fiskekassene. Utskriften kan endres med noen få tastetrykk, man slipper dermed å kjøre store serier eller bruke lang tid på omstilling. Den kan leveres i rustfritt stål, tilpasset slakteriene.

Innovasjon
Innovative Solutions har vært selskapets slagord siden starten, og bekrefter selskapets vilje og evne til alltid å kunne levere siste generasjon utstyr og løsninger. I de senere år har selskapet investert vesentlig innen software, og er en ledende leverandør av blant annet løsninger som bygger på bruk av RFID-teknologi, ofte i samspill med for eksempel strekkodeløsninger og GPS-teknologi.

Totalleverandør
Vi er totalleverandør av hardware og og software, og tar ansvaret fra første prosjektmøte til ferdig installasjon. Dette inkluderer brukeropplæring av operatører. Vi leverer løsninger med hardware og/eller software. All software utvikles av vår utviklingsavdeling for å sikre kvalitet. I enkelte prosjekter deltar vi som underleverandør til våre partnere.

Konsulenttjenester
Med utgangspunkt i vår kompetanse og vår erfaring fra våre fagfelt, opptrer vi ofte som konsulenter for våre kunder og samarbeidspartnere. Slike oppdrag kan vi utføre til timespris eller avtalt fastpris. Det er særlig innen løsninger knyttet til strekkoder, RFID og GPS, at vi benyttes som konsulenter.

Kunder i alle bransjer
ACT Logimark har kunder innen alle bransjer, og er leverandør til noen av de største produksjons- og handelsbedrifter i Skandinavia. ACT Logimark bygger sin eksistens på å levere kvalitetsløsninger til avtalt tid, og til konkurransedyktige priser. Noen av våre kunder har fulgt oss siden vi leverte våre første merkemaskiner i 1990 – og vi takker for den lojalitet som vises oss.

Relaterte leverandører

Astro Reflective Insulation AS

http://www.astroreflective.no/97344456

Kategorier: EMBALLASJE, FISKEKASSER, VAKUUMPOSER, ETIKETTER, PAKKE-, MERKE- OG PROFILERINGSUTSTYR, BLEKKSTRÅLESKRIVERE, TRANSPORTMATERIELL OG FRAKT, og 2 andre kategorier

Accon AS

https://www.accon.no/+47 33 35 93 00

Kategorier: EMBALLASJE, FISKEKASSER, VAKUUMPOSER, ETIKETTER, PAKKE-, MERKE- OG PROFILERINGSUTSTYR, BLEKKSTRÅLESKRIVERE, TRANSPORTMATERIELL OG FRAKT, og 2 andre kategorier

Ydra AS

https://ydra.no/+47 52 76 37 00

Kategorier: MOTORER, GEAR, PROPELLER OG ELEKTRISKE MOTORER, AUTOMATISERING, STYRING, og 5 andre kategorier

Aqua-Maritime AS

https://www.aqua-mar.com/920 18 520

Kategorier: TRANSPORT, TRUCKER, KRANER OG RUSTFRITT LØFTEUTSTYR, UTSTYR TIL FISKEOPPDRETT, og 4 andre kategorier

HALFDAN L. SOLBERG AS

www.hl-solberg.no55394400

Kategorier: MARINE BIPRODUKTER, ENSILASJE OG OLJER, PUMPER, HØYTRYKKS- OG VAKUUMPUMPER, STRØMSETTERE, VANNFILTRERING, VENTILER, RØR OG SORTERINGSMASKINER, og 4 andre kategorier

Kymar Group AS

https://www.kymar.no/+4780040700

Kategorier: GENERATORSETT, NØDSTRØM OG ELEKTRISKE GENERATORER, KOMPRESSORER OG AGGREGATER, og 5 andre kategorier