Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

6/7 - 2018

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 6/7 – 2018

Lukk

Bok på kroken

Meningspanelet

Kristian Lokøy

Månedens intervju

Viktige fiskerikommuner

Duellen

Sandøys kommentar

Månedens Gullfisk

NF's blå

Ferdigsnakka

Lov og Rett

Leder

Historiske fiskerifolk

Faste skribenter

Smånytt fra fiskerinæringen

Fem på konferanse

Høyviks kommentar

Fisk og Forskning

Fisk og Forskning

Ferdigsnakka

FERDIGSNAKKA
med Vidar Olsen

NorgesGruppen har hatt en formidabel vekst i omsetningen av sjømatprodukter siste årene. På 10 år har ferskfiskomsetningen mer enn 3-doblet seg, og volumveksten de siste fem årene er hele 70 prosent. Frem til 2011 måtte man i betjente fiskedisker for å kjøpe fersk fisk — i dag er fersk fisk en del av basis sortimen­tet i alle NorgesGruppens 1.876 butikker. — Utviklingen har vært formidabel og jeg tror på videre vekst, sier Vidar Olsen, som leder ferskvareavdelingen i NorgesGruppen, Rett nok fikk sjømatsalget en knekk i 2016/2017 på grunn av astronomiske råvarepriser, men i det store bildet har det vært en strålende utvikling de siste ti årene.

Skrevet av:

Arve Bakken

Utgave nr. 6/7
Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå