Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

8 – 2024

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 8 – 2024

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Brev fra leserne

Meningspanelet

Guldens Lupe

Bent Dreyer

INGES hjørne

Fra toppen

Månedens intervju

Hempels kommentar

Årlige oversikter

Ferdigsnakka

Sandøys kommentar

Bok på kroken

Sundnes kommentar

Smånytt fra sjømatnæringen

På tampen fra Provence

Duellen

Fisk og Forskning

Bok på kroken

Middelalderens kjøkken

Boka forutsetter nok at man er litt mer en normalt interessert i mat og historie.

Utgave nr. 8

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist

En undersøkelse av skårene fra 25 klebersteinsgryter med gamle matrester viste at hele 19 av dem inneholdt en forbausende blanding av fisk og rødvin. Funnene tyder på at denne kombinasjonen var vanlig fra rundt år 1000 til år 1500. Slike overraskelser dukker her og der opp i Marianne Vedelers bok «Middelalderens kjøkken. Oppskrifter og historiene bak dem».

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

Klimakravene vil i økende grad styre hvilke aktører som får vokse – og hvordan. Her spiller leverandørbransjen en avgjørende rolle som strategiske partnere.

Sideblikk
På tampen fra Provence

Havrommet

Det verste av alt er at mange politikere tror at det alltid...
Sjømatnæringen på lerret

Lofotbrev

«Enkelte sto og leste sitt brev eller leste det opp for en...
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå