Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

6/7 - 2022

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 6/7 – 2022

Lukk

Meningspanelet

Leder

INGES hjørne

Guldens Lupe

Leder

Månedens Gullfisk

Bent Dreyer

Høyviks kommentar

Månedens intervju

Ferdigsnakka

Seafood Innovation

Østensjøs kommentar

Hempels kommentar

Fisk og Forskning

Bok på kroken

Sundnes kommentar

På tampen fra Provence

Sjømatgrossisten AS:
Fokus på fiskebiler

I fjor leverte Sjømatgrossisten råvarer til 900.000 fiskemiddager.

Sjømatgrossisten har nettopp fått ny adresse i Professor Birke­landsvei 26 B på Furuset i Oslo. Her disponerer selskapet et helt nytt fryserom på vel 40 kvadratmeter, samt ca. 30 kvadratmeter frysecontainere og ca. 80 kvadratmeter kontorlokaler. (Foto: Therese Tande)
Publisert: 22. august 2022

Råvarene kommer fra hele landet. Det går primært i fryst, og kundene er i all hovedsak eiere av fiskebiler på sentrale Østlan­det. Sjømatgrossisten AS på Furuset i Oslo har spesialisert seg på å betjene de rundt 60 fiskebilene som opererer i og rundt Oslo, og som dekker et område som strekker seg helt nord til Trondheim og så lang sør som til Halden og Kristiansand. I fjor leverte Sjømatgrossisten råvarer til 900.000 fiskemiddager.

— Vi har ikke alle som kunder, men leverer fast til rundt 25 biler. På årsbasis snakker vi om ca. 300 tonn fryste sjømatpro­dukter og en årlig omsetning på vel 20 millioner kroner. Sjømatgrossisten AS er fortsatt en ung bedrift og veien blir til mens vi går, forteller daglig leder og eneeier Kennet Rene Elie­sen (32), født og oppvokst i Oslo. Så var det selvfølgelig ikke tilfeldig at det ble fisk og sjømat.

Han sier alltid vi. Daglig leder og eneeier Kennet Rene Eliesen er veldig tydelig på at Sjømatgrossisten AS er en virksomhet og et fellesskap der alle ansatte er like viktige. Derfor vi, aldri jeg! (Foto: Torbjørn Rasmussen)
Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå