Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

5 -2019

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 5 -2019

Lukk

Leder

Månedens Gullfisk

NF's blå

Lek med tall

Bent Dreyer

Høyviks kommentar

Viktige fiskerikommuner

Hempels kommentar

Duellen

Smånytt fra fiskerinæringen

Sundnes kommentar

Fem på konferanse

Fisk og Forskning

Lov og Rett

Viktige fiskerikommuner

MOSKENES kommune

De fem aktive fiskeribedriftene omsatte til sammen for ca. 112 millioner. I...
Månedens Gullfisk

Roy Angelvik

Gullfisken går til han som halte Kvotemeldingen i land. Det var et...
NF's blå

nf’s blå nr. 5 – 2019

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider

Å endre kvotesystem er ingen enkel sak. Det kan få store økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser.

Leder
Månedens intervju

ENDRE HAUGLAND

Det begynte med laks, for det var lakseoppdrett Kjell Haugland og andre...
Bent Dreyer
Tar ordet

Klare for flere ressurskonflikter?

Verdens befolkning øker og vi må produsere mer mat. Det krever at vi beslaglegger større produksjonsareal.
Les mer
Lek med tall

Fra fem til 80 milliarder!

Dersom vi skal femdoble verdiska­pingen i sjømatnæringen innen 2050, må bruttoinvesteringene i løpet av de neste 30 årene øke til over 80 milliarder kroner per...
Les mer

Siden Sist

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

5. februar 2025

ABB skal levere til Arctic Seafarm

Les alle

Brorparten eid og styrt fra Sør-Norge

Prima på flere fronter

Meningspanelet

Meningspanelet 5-2019

Meningspanelet består av sentrale aktører fra ulike deler av sjømatnæringen. Hver måned...

Nye «Trondskjær» fisker sei

Skipper og reder Trond Berntsen har fremdeles glede av samarbeidet med rederiet...

Norges 45 største oppdrettsfirma

2018 ble et nytt knallår for norsk fiskeoppdrett. Så enkelt er det....
Hempels kommentar

Blir det fisk nok i fremtiden?

Les mer
Høyviks kommentar

Det grønne skiftet

Les mer

Siden Sist

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

5. februar 2025

ABB skal levere til Arctic Seafarm

Les alle
Duellen

Test dine sjømatkunnskaper!

Se hvem som stakk av med seieren denne gang og test dine...

HYSA – Best til «Fish & chips»!

I serien om viktige norske fiskearter har vi gjort oss ferdige med...
Smånytt fra fiskerinæringen

Smånytt fra sjømatnæringen
nr. 5 – 2019

Etter “Laks på Land 2019”

Vi oppsummerer og gjengir hovedtrekkene i alle innlegg og debatter fra "Laks...

Tørrfiskmarkedet i Italia:
Tradisjoner i endring

Sundnes kommentar

Ukraina-skygger

På tampen fra Provence:
Chrysochromulina

Fisk og Forskning

Det nye restråstoffet

Les mer
Lov og Rett

Endringene i akvakulturloven paragraf 9

Stortinget vedtok å endre akva­kulturlovens paragraf 9 for å sikre en lovhjemmel for mulige pro­duksjonsreduksjoner i produksjonsområder som får rødt lys i trafikklyssystemet.
Les mer

Siden Sist

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

5. februar 2025

ABB skal levere til Arctic Seafarm

Les alle

Bok på kroken:
Ørret

Skal disse ørretfisker-nerdene ha enda mer oppmerksomhet og prege offen­tlighetens forståelse av...

Er vi klare for sjømat på nett?

Tiden for å skaffe oversikt og skrive innkjøpslister er historie. Det tomme...
Fem på konferanse

Fem på konferanse:
Flyttes norsk havbruksnæring ut av landet?

YoungFish Øst inviterte til seminar. Innledere var partner i BAHR Stig Klausen...
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå