Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

4 - 2018

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 4 – 2018

Lukk

Bjarnasons kommentar

Duellen

Nye investeringer

Faste skribenter

Historiske fiskerifolk

Sandøys kommentar

Leder

Månedens Gullfisk

Ferdigsnakka

Viktige fiskerikommuner

Fisk og Forskning

Månedens intervju

Ferdigsnakka

Thomas Farstad

Han har en lang karriere bak seg i norsk sjømatnæring. Den strek­ker seg 15 år tilbake i tid og omfatter selskaper som Fjord Seafood Norge, Marine Harvest, Aker Seafoods, Norway Seafoods Group og Lerøy Norway Seafood. Siden november 2017 har han vært konsernsjef i Milarex, som har kapasitet og sikkert målsetting om å bli en av verdens største videreforedlere av laks. Thomas Far­stad har vært med på mye, og akter å få med seg enda mer. I tillegg til jobben i Milarex er han styreleder i Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF). Men akkurat det lar vi ligge i denne omgang.

Sjømat Norge har en visjon om å hente hjem 20.000 arbeidsplasser som i dag foredler norsk fisk i EU. Om ikke ønsketenking, er det i alle fall en usedvanlig ambisiøs målsetting. Hvem tror at EU fjerner tollen på sjømat før Norge reduserer tollsatsene på land­bruksprodukter? spør Farstad retorisk. Ikke han!

Skrevet av:

Kristian Barstad Ellingsen

Utgave nr. 4
Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå