Skip to content

Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

3 – 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 3 – 2023

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Guldens Lupe

Meningspanelet

Frode Blakstad

INGES hjørne

Sandøys kommentar

Fra toppen

Månedens intervju

Williams kommentar

Ferdigsnakka

Sjømatklynger

Sundnes kommentar

Bok på kroken

Fisk og Forskning

På tampen fra Provence

Duellen

Sundnes kommentar

Keep calm, carry on and eat seafood

Strengt tatt vet vi ikke hvor stort Storbritannia er når alle bølgene har lagt seg, skriver Hans Morten Sundnes.

Fish & chips kan fremdeles være street food og et relativt rime­lig, sunt alternativ i en dyr tid. Men 28. februar i år kåret man de aller beste av dem som serverer fritert torsk eller hyse og like friterte poteter til det britiske folket. Det er en god sjanse for at fisken var norsk. (Foto: HMS)
Utgave nr. 3

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist

Kommentar av: Hans Morten Sundnes

INGEN ANNEN BY OMGIR DEG som London. Du har undergrunnen og gjerne Themsen under deg, Big Ben spiret på St. Pauls-katedralen og moderne kjemper som the Shard og The Walkie Talkie et godt stykke over. Rundt er det alle mulige vegger og monumenter fra ulike tider hvis du ikke har gitt deg litt boltreplass i parkene. Og dobbeltdekkere og folk — som kommer fra London og hele verden. Du vil til enhver tid møte på noen som har dårlig tid, og noen som har god. Det samme gjelder god og dårlig råd. Da jeg skulle på årets Norway-UK Seafood Summit, hadde jeg valgt overnatting i en litt mer shabby del av distriktet Borough sør for Themsen. Før jeg var i hus, måtte jeg forholde meg til hender og bønner fra hjemløse i nærheten. Det kunne jo passe med nyhetsbildet fra London og Storbritannia de siste årene. Storbritannia var jo virkelig en storhet med Shakespeare, Newton, kolonivelde, industriell revolusjon og oppfinnelser som jernbane, fjernsyn og jetmotor. For ikke å snakke om pubene. London var navet med sin bank, sin børs og sine kronjuveler. Vi kunne holdt på lenge.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

– Det er mye kraft i å gå all in

Eide Mental Salmon i mål på et av verdens tøffeste ritt

Sjømatnæringens nye stemmer

Vi "podder" som aldri før.
Silje Remøy
Tar ordet

Stortinget og Havbruksmeldingen:
Hva nå?

Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå