Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
menu Meny
perm_identity Logg inn
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Få tilgang til eksklusiv informasjon. Vi har over 50 år i bransjen.
  • Ta langsiktige valg basert på innsikt i bransjen.
  • Gå aldri glipp av en viktig nyhet.
  • Spar tid – og finn de riktige personene, bedriftene og leverandørene i bransjen.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

8 – 2018

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 8 – 2018

Lukk

Ferdigsnakka med

Faste skribenter

Faste skribenter

Månedens intervju

Månedens Gullfisk

Leder

NF's blå

Meningspanelet

Har ordet

Lov og Rett

Fem på konferanse

Fisk og Forskning

Duellen

På tampen fra Provence

Historiske fiskerifolk

Faste skribenter

Bok på krok

Meningspanelet

Norske lakseslakterier

Melkeku for alt den er verdt!

I overskuelig fremtid vil norsk sjømatnæring være en melkeku for staten.
Månedens Gullfisk

Månedens gullfisk:
Kenneth Bruvik

Månedens gullfisk går til en som samler søppel. Den fortjente han!
NF's blå

nf’s blå

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider

Av og til kan det være på sin plass med litt selvransakelse. - Leder

Leder

Ståa i norsk sjømatnæring

Vi oppsummerer hovedsaker i status quo og veien videre
Les mer
Meningspanelet

Meningspanelet

Spørsmål 1: Hvilket skussmål vil du gi Per Sandberg som fiskeri­minister? Hva vil han bli husket for? Spørsmål 2: Forventer du noen fiskeripolitiske kursendringer fra...
Les mer

Siden Sist

3. desember 2019

100 mrd-rekord et faktum

3. desember 2019

Algemelding fra Line Ellingsen på Tekmar

29. november 2019

Ingen tid å miste: framtidens fiskerikontroll

20. november 2019

Øker markedsavgiften på pelagisk fisk

15. november 2019

Likevel føringstilskudd

13. november 2019

Prisjuks blant norske laksegiganter?

12. november 2019

Vindheim overtar etter Aarskog

Les alle
Månedens intervju

Månedens intervju:
Per Magne Grøndahl

Det har tatt helt av. Etter innfusjoneringen av Nergård-konsernet i fjor vil...
Har ordet

Dreyer TAR ORDET:
Jakta på ressursrenten

Høstjakta er i gang. På den fiskeripolitiske arenaen er det først og...
På tampen fra Provence

På tampen fra Provence:
Kastet til ulvene

Ferdigsnakka med

forsker Bjørn Einar Grøsvik om PLAST

Hva er plast? Hvor mye plast finnes i naturen? Og er det...

Fra Arendal til Solbakken — via Sørenga!

I midten av august var redaktøren til stede under Arendals-uka — en sydende heksegryte av politikk og samfunnsdebatt. Stort sett alt som finnes av interesseorganisasjoner,...
Les mer
Historiske fiskerifolk

Historiske fiskerifolk:
Skårungen som vart industripioner

Gerhard Voldnes er ein av dei største industripionerane Sunnmøre har fostra.
Les mer

Fisk og sjømatprodukter er den største gruppe animalske proteiner i internasjonalt handel. I verdi er denne gruppen større enn alle andre grupper proteiner og landbruksprodukter.

Faste skribenter
Kommentarartikler

Høyviks kommentar:
Same procedure as last year..?

— I think we take «fiskefusk» to the soup, James. — Same...
Faste skribenter

Politikk på sagaøya

Det politiske bildet på Island må virke ganske spesielt sett med norske...
Norske lakseslakterier

Struktureringen fortsetter

På drøyt 30 år er antall lakseslakterier i Norge redusert fra nesten...
Bok på krok

Bok på krok:
Blom Fiskeoppdrett

Fra etableringen i 1971 og i en mannsalder var selskapets grunnlegger, Andreas...
Lov og Rett

Lov og rett:
Oppdretternes biomassedata er unntatt fra innsyn

Miljøinformasjons-loven fra 2003 gir enhver adgang til å kreve miljøinformasjon både fra...

HVA HAR LAKSELUSMIDDELET hydrogenperoksid, ubåten ved Fedje, oljeboringen i Nordsjøen og antioksidanten ethoxyquin til felles? Det kan i alle tilfellene være snakk om små, men trøblete doser, som vurderes svært ulikt — av ulike folk og til ulike tider.

Faste skribenter
Kommentarartikler
Fisk og Forskning

Fisk og Forskning:
Full gass, null hval og trålrevolusjon

Om de tre nominerte til Innovasjonsprisen 2018 der Salt Ship Design og Liegruppen stakk av med førsteplassen.
Les mer

Emballasje i bevegelse

Fusjonen mellom Nordic Emballasje og Gundersen AS er siste i rekken av fusjoner, fisjoner og oppkjøp i norsk emballasjenæring. Emballasje, transport og bevegelse hører sammen,...
Les mer
Viktige fiskerikommuner

Viktige sjømatkommuner:
Karlsøy

Norges største kommune på havareal
Les mer

Siden Sist

3. desember 2019

100 mrd-rekord et faktum

3. desember 2019

Algemelding fra Line Ellingsen på Tekmar

29. november 2019

Ingen tid å miste: framtidens fiskerikontroll

20. november 2019

Øker markedsavgiften på pelagisk fisk

15. november 2019

Likevel føringstilskudd

13. november 2019

Prisjuks blant norske laksegiganter?

12. november 2019

Vindheim overtar etter Aarskog

Les alle
Duellen

DUELLEN:
Haram vrs. Eriksson

Se hvem som stakk av med seieren denne gang og Test dine...
Fem på konferanse

FEM på konferanse:
Markedskonferansen under Nor-Fishing

Et fast punkt på programmet for mange under Nor-Fishing og Aqua-Nor i...
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger. Etter at du har meldt deg på vil du motta en e-post som ber deg bekrefte at e-posten din er korrekt. Denne må du godkjenne før forsendelse av nyhetsbrevet til deg aktiveres. Nyhetsbrevet er valgfritt, men fint å ha for å holde seg oppdatert.

Vi sender ut nyhetsbrev maks én gang i uken. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå