Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
menu Meny
perm_identity Logg inn
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Få tilgang til eksklusiv informasjon. Vi har over 50 år i bransjen.
  • Ta langsiktige valg basert på innsikt i bransjen.
  • Gå aldri glipp av en viktig nyhet.
  • Spar tid – og finn de riktige personene, bedriftene og leverandørene i bransjen.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

9 - 2020

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 9 – 2020

Lukk

Leder

Meningspanelet

Månedens Gullfisk

NF's blå

Frode Blakstad

Høyviks kommentar

Lek med tall

Ferdigsnakka med

Norske fiskeriministre

Hempels kommentar

På tampen fra Provence

Duellen

Smånytt fra fiskerinæringen

Nye investeringer

Nye investeringer

Fisk og Forskning

Sundnes kommentar

Bok på kroken

NF's blå

NF's blå

NF's blå

NF's blå

NF's blå

NF's blå

Bok på kroken

Ferdigsnakka med

Carl Johan A. Sandberg

Han har vært med fra starten og kjenner YoungFish bedre enn de aller fleste.

Youngfish har hovedsete i Bergen og fire lokalavdelinger — vest, nord, midt og øst. Her fra stiftelsen av YoungFish Nord i 2015. Interessen var stor helt fra start. (Foto: YoungFish)
Utgave nr. 9
Carl Johan Arnesen Sandberg (30) har gitt seg som styreleder i YoungFish. Han har vært med helt fra starten og bidratt til å bygge opp en nettverksorganisasjon for unge i sjømatnæringen med rundt 2.300 medlemmer.

YoungFish har vært en ubetinget suksess. I løpet av seks år er det bygget opp en nettverksorganisasjon for unge i sjømatnæringen med over 2.300 medlemmer. Alt basert på frivillig innsats, og med entusiasme og idealisme som grunnmur. På årsmøtet 30. september i år — som for første gang måtte foregå digitalt, takket Carl Johan A. Sandberg av som styreleder. Han har vært med fra starten og kjenner YoungFish bedre enn de aller fleste.

 

YoungFish har vært en ubetinget suksess. I løpet av seks år er det bygget opp en nettverksorganisasjon for unge i sjømatnæringen med over 2.300 medlemmer. Alt basert på frivillig innsats, og med entusiasme og idealisme som grunnmur. På årsmøtet 30. september i år — som for første gang måtte foregå digitalt, takket Carl Johan A. Sandberg av som styreleder. Han har vært med fra starten og kjenner YoungFish bedre enn de aller fleste.

Carl Johan Arnesen Sandberg er født og oppvokst i Bergen. Han er 30 år, gift og har tre barn under skolepliktig alder. Han er utdannet havbruksbiolog fra Universitetet i Bergen i 2012 og har studert strategi og ledelse ved Universitetet i Tromsø. I septem­ber i år fullførte han en mastergrad i «Seafood management» ved Norges Handelshøyskole. Den tok han ved siden av full jobb. Kort sagt en usedvanlig arbeidssom kar. Om noen av leserne skulle lure på om han er i slekt med Carl Erik Arnesen i STIM, og som lenge herjet i Duellen i «Norsk Fiskerinæring», er svaret ja. Carl Johan er sønnen.

I studieårene jobbet han deltid som røkter hos Firda Seafood. Fra 2012 til slutten av september i år var han kvalitetssjef for Ocean Quality AS i Bergen — et felles salgsselskap for Grieg Seafood og Bremnes Seashore. 1. oktober begynte han som verdikje­dedirektør i Grieg Seafood, fortsatt med kontor i Grieg-bygget i Bergen. Grieg skal satse enda mer nedstrøms. Ocean Quality skal heretter være heleid av Bremnes Seashore, men under nytt navn.

Norsk Fiskerinæring

For å fortsette å lese må du logge inn eller opprette konto. Skriv e-post og kode:

Logg inn

Prøv gratis i 14 dager

Prøv gratis i 14 dager eller bestill abonnement. Er du allerede abonnent knytter vi kontoen til ditt abonnement. Les mer om abonnement eller ta kontakt med oss 

Hold deg oppdatert!

Bli abonnent

Skrevet av:

Thorvald Tande

Relaterte saker

NF's blå

Aktuelle kommentarer

nf's blå nr. 11/12 - 2020

På sikt er alle positive «drivere» fortsatt på plass. Folke­tallet i verden stiger kraftig, levestandarden øker, marine pro­teiner er ettertraktet som aldri før og sjømat er fortsatt like sunt som den alltid har vært. Vi er definitivt i rett bransje!

Leder
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 11/12-2020

Meningspanelet består av sentrale aktører fra ulike deler av sjømatnæringen. Hver måned...
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå