På tampen fra Provence
Når jubelen står i taket

På tampen fra Provence er skrevet av en sentral “insider” i norsk sjømatnæring som foretrekker å holde sin identitet skjult.
Artikkelserien har til hensikt å gi et skarpt skråblikk på sjømatnæringen.
Meldingene fra annerledeslandet er ikke til å ta feil av. Alt som handler om sjømat går så det suser. I tilfelle det er én sky på himmelen, er det ingen som ser den. Jubelen står i taket. Det bygges båter til havbruksnæringen som aldri før — stadig mer avanserte fartøyer med større og større kapasitet og til enda høyere priser. Aner vi en reprise på offshoresmellen, eller sitter jeg her nede i Provence og ikke skjønner en dritt?
For å fortsette å lese må du logge inn. Skriv e-post og kode under og trykk "Logg inn", eller trykk på "Prøv 14 dager gratis"
Logg inn
Prøv gratis i 14 dagerHar du ikke brukerkonto fra før? Prøv gratis i 14 dager eller bestill abonnement. Er du allerede abonnent knytter vi kontoen til ditt abonnement: lag brukerkonto her. Du kan lese mer om abonnement her eller ta kontakt med oss