Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

9 – 2025

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 9 – 2025

Leder
Sideblikk
NF's blå
Meningspanelet
Frode Blakstad
INGES hjørne
Charles Aas, Norges Råfisklag
Månedens intervju
Norske lakseslakterier
Williams kommentar
Ferdigsnakka
Sjømatnæringen på lerret
Sundnes kommentar
På tampen fra Provence
Duellen

Domstein 100 år:
En viktig del av historien
– på ingen måte historie!

Man finner «Domstein-sjømat» nesten uansett hvor i landet man befinner seg.
NF's blå

nf’s blå nr 9 – 2025

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider

Noen påstår at det er dyrt å være fattig. Utøverne i norsk sjømatnæring vil i tiårene fremover erfare at det er ganske dyrt å være rik også. 

Leder
Månedens Gullfisk

Rune Støstad

Månedens gullfisk går til en vinstring med pultost i kjøleskapet.
Månedens intervju

MARTIN RASMUSSEN

Andfjord Salmon er nå på full fart over i produksjonsfasen
Sundnes kommentar

Det steinrike landet

Norge bruker mest stein per person i Europa. Over 12 tonn hver,...

Spagaten mellom høyre og venstre er større enn før, og Norge står overfor enorme omveltninger. Vår største bekymring er om resultatet blir å fortsette som før.

Sideblikk
INGES hjørne

Femtiårene

Vi seilte inn i femtiårene med drømmen om en ny tid.
Ferdigsnakka

Cod Cluster:
En tydelig stemme for kysten!

— Vårt overordnede mål er å jobbe for en levende kyst og...
Charles Aas, Norges Råfisklag

Krevende tider for fiskerinæringen

Kvoterådet for 2026 er det laveste på over 30 år – de...
Frode Blakstad
Tar ordet

Lokaliteter som strategisk ressurs

De fleste oppdrettere kjenner sine lokaliteter godt rent operasjonelt, men det operative...

Stor, større, størst

Sesongvariasjoner som et kunstverk av Picasso!

På innsiden av Fiskeridepartementet

Mange lurer på hvordan Nærings- og fiskeridepartementet egentlig er organisert, hvem som...
Sjømatnæringen på lerret

Hans Finnes Fiskere

På tampen fra Provence

Fransk byråkrati — en kunstform

Får norsk byråkrati til å fremstå som en kosestund.
Duellen

Test dine sjømatkunnskaper!

Se hvem som stakk av med seieren og test dine sjømatkunnskaper!
Norske lakseslakterier

Rekordår for norske lakseslakterier

Utviklingen har vært formidabel og stopper neppe der.
Williams kommentar

Kollektivt selvmord!

Det er antagelig for sent å slakke opp. Skaden er gjort.
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 9 – 2025

Om ICES’s kvoteråd for makrell, konsolideringen i norsk havbruk og at kun...

Råstoffprisen stikker ifra!

Det er nesten så vi må gni oss i øynene. Siden 2015...

Ny bløggebåt til Finnsnes

«Emilie» er en solid servicebåt med stor kapasitet.
Aktuelt

Fra ord til handling med Seafood Talks!

Bli med på Seafood Talks 2025 tirsdag 11. november på Hotel Bristol i Oslo sentrum!
Les mer
Kalender

Sjømatåret 2025

Les mer

Siden Sist

27. november 2025

Statsråden svarer om snøkrabbe

23. november 2025

Smånytt uke 45-47

19. november 2025

Fiskarlaget sprekker!

19. november 2025

Etterkontroll av fiskesalslagslova og salgslagene

18. november 2025

SUK-gruppen rammes av feil

11. november 2025

Seafood Talks 2025 samler bransjen

5. november 2025

Verftskonferansen med rekord

Les alle
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå