Skip to content

Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

6/7 – 2022

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 6/7 – 2022

Lukk

Meningspanelet

Leder

INGES hjørne

Guldens Lupe

Leder

Månedens Gullfisk

Bent Dreyer

Høyviks kommentar

Månedens intervju

Ferdigsnakka

Seafood Innovation

Østensjøs kommentar

Hempels kommentar

Fisk og Forskning

Bok på kroken

Sundnes kommentar

På tampen fra Provence

Månedens intervju

PAUL BIRGER TORGNES

I dag er han styreleder i Sjømat Norge. Noen bør skrive en...
NF's blå

nf’s blå nr 6 – 2022

Ved utgangen av juli hadde vi eksportert sjømat for nesten 82 milliarder kroner — opp 29 prosent fra samme tid i fjor.

Leder
INGES hjørne

Tiggermunkene

Da Covid 19-pandemien rammet oss gjorde regjeringen klar redningsbøyene for store deler...

Ferdigsnakka

Audun Maråk

Det finnes ikke én eneste personer i norsk sjømatnæring — mann eller kvinne — som har regjert like lenge som sjefen i Fiskebåt.
Les mer

Født fri — skattet i hjel!

Valgresultatet viste at det var mange som lot seg trollbinde av Senterpartiets fortellinger om frem­tiden.
Les mer

Siden Sist

5. juni 2025

Enighet om havbruk

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

Les alle

SVULMENDE
SJØMATSTORHETER

Verdens 20 største sjømatselskap hadde i fjor en samlet omsetning oppunder 400...

Mest til sjømatnæringen

Innovasjon Norge strør ganske rikhåndet om seg med penger. Vi har tabellen...

Er det sunt å spise oppdrettslaks? Er oppdrett av laks bære­kraftig? Og sist, blir laks oppdrettet på en måte som ikke skader miljøet?

Leder
Sideblikk
Bent Dreyer
Tar ordet

Når demningen brister

Her skal det handle om størrelsen på fartøy, og hva som kan...
Seafood Innovation
Sjømatklynger

Sjømatklynge i vekst

Å utvikle kyllingfôr av blåskjell er et av flere prosjekter innen initiativet...

«Ronja Azul» til Sølvtrans

Guldens Lupe

Sjøfjær – Pennatulacea

De knallharde tennene bores inn i vertens kjøtt, og benyttes også som...

Vel ti prosent til lønn

Høyviks kommentar

Bruk og vern av havet

I slutten av juni ble det kjent at regjeringen vil vedta en...

Om krig og fred og sånn!

Johán H. Williams er sterk motstander av å bryte det norske fiskerisamarbeidet...

Sjømatgrossisten AS:
Fokus på fiskebiler

I fjor leverte Sjømatgrossisten råvarer til 900.000 fiskemiddager.
Fisk og Forskning

På vann, under vann og i luften med

Langs oppdrettskysten må droner sies å ha blitt en del av hverdagen....
Hempels kommentar

En ny verdenskrig?

Guldens Lupe

Sjøfjær – Pennatulacea

De knallharde tennene bores inn i vertens kjøtt, og benyttes også som...
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 6-2022

Meningspanelet består av sentrale aktører fra ulike deler av sjømatnæringen. Hver måned...

Converto har råd

Rådgivnings- og forvaltningsselskapet har fire bein å stå på og kontorer i to av de sentrale byene i norsk fiskeri- og havbruksnæring.
Les mer

Ris og ros til Bearbeidingsutvalget

Alle tiltak som kan bidra til å skape flere arbeidsplasser langs kysten og i fiskeindustrien må ønskes velkommen
Les mer

Siden Sist

5. juni 2025

Enighet om havbruk

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

Les alle
Månedens Gullfisk

Christian Chramer

Han kommer til toppjobben i Tromsø fra stillingen som områdedirektør med ansvar...
Østensjøs kommentar

Kampen for tilværelsen

Det lureste man kan gjøre om man ønsker å etablere havvindområder, er...
Bok på kroken

Samisk fortid i Lofoten

Sundnes kommentar

For enhver pris

Anders Ervik kunne gi møtelyden en sjeldent lang liste over usikkerhetsfaktorer som...
På tampen fra Provence

Kinderegget

Jeg har etter hvert blitt sikker på at politikerne vet at de...

Smånytt fra sjømatnæringen
nr. 6/7 – 2022

Duellen

Test dine sjømatkunnskaper! 6/7 – 2022

Se hvem som stakk av med seieren denne gang og test dine sjømatkunnskaper!
Les mer

Tilfredsstiller EN1186-standarden

Les mer
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå