Bok på kroken
KLIPPFISK

Trenger vi flere klippfiskbøker nå? Det finnes fremdeles de som ikke vet at det over tid er blitt et lite knippe. Er det så mulig å lage en klippfiskbok som bringer noe nytt? Ja, det er det. Så stort og rikt er også dette emnet. Har forfatter Trudi Henrydotter Eikrem og hennes medspillere klart å bringe noe nytt? Absolutt. Teamet, utgangspunktet og løsningene er noe for seg. Det er tittelen også.
«Klippfisk. 153 oppskrifter fortel historie» tar faktisk utgangspunkt i gamle portugisiske oppskrifter forfatter Eikrem har fått i hende gjennom sin tid i Portugal, som giftet inn i en portugisisk familie. Mange virker små og enkle. Forfatteren ser det ikke slik:
Vil du lese mer av saken på en enkel måte? "Prøv gratis i 14 dager" uten binding eller forpliktelser, eller logg inn på din bruker.
Logg inn
Prøv gratis i 14 dager
Vi tilbyr 14 dagers prøvetid uten binding eller andre forpliktelser. Alt du registrerer er navn, (firma), epost og egen kode. Etter 14 dager må du selv aktivere abonnement om du ønsker det. Er du allerede abonnent, men har ikke digital bruker? Lag brukerkonto her. Vi knytter det til ditt abonnement. Du kan lese mer om abonnement eller ta kontakt med oss
Få innsikt og oversikt
Et årsabonnement koster 2300,- og gir deg tilgang til alle saker på NorskFisk.no, magasinet Norsk Fiskerinæring samt årboken Norsk Sjømatnæring. Les mer ved å trykke “Bli abonnent”.