Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

10 – 2024

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 10 – 2024

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Guldens Lupe

Meningspanelet

Frode Blakstad

INGES hjørne

Robert Eriksson, Sjømatbedriftene

Månedens intervju

Norske lakseslakterier

Hempels kommentar

Sandøys kommentar

Sundnes kommentar

På tampen fra Provence

Duellen

Sjømat Norge 30 år!

Mye har blitt svært mye bedre for alle i sjømatnæringen med Sjømat...
NF's blå

nf’s blå nr 10 – 2024

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider

Det blir regjeringsskifte neste høst. Men hvilken rolle spiller egentlig det for sjømatnæringen? Kanskje ikke så mye som mange håper, men heller ikke så ille som mange frykter.

Leder
Månedens Gullfisk

Webjørn Barstad

Webjørn Barstad får ny jobb. Som fremdeles lukter sjø og smaker krill.
Norske lakseslakterier

Flere utfordringer og nye tilskudd

Robert Eriksson, Sjømatbedriftene

Et politisk taktskifte for sjømatindustrien

Vi kan alltids lene oss tilbake og la de store, historiske linjene...

Makta!

Om ministre, direktører, sjefer og de andre.

I en årrekke har næringen uttrykt manglende tillit til myndighetene og forvaltningen. Det oppleves ikke lenger som at man er på samme lag.

Leder
Sideblikk

Havbrukspolitisk debatt

«Heldigvis er dødeligheten i norsk lakseproduksjon hundre prosent!»

OB-LA-DI, OB-LA-DA

En reportasje fra Seafood Talks havbrukskonferanse «Norsk lakse­næring i omstilling».
Hempels kommentar

Forbruket stagnerer!

Konsumet har også endret seg med hensyn til hva folk spiser.
Frode Blakstad
Tar ordet

Suksesskriterier for ny produksjonsteknologi

En suksesshistorie!

I 1973 skiftet de navn til Fjordlaks, og siden har det blitt...
INGES hjørne

Titusener støvler i utakt!

Organiseringen av de norske fiskerne i 20-årsperioden 1926-1946 forteller om en næring...
Sundnes kommentar

Vi som kjøpte Amerika

Grammofonen, den masseproduserte bilen, termostaten, skrukorken, brødristeren, glidelåsen, trafikklyset, tørkerullen, teposen, sirkelsagen,...
Sandøys kommentar

Fascist eller ufordragelig klyse?

Det går en mil over min forstand at antatt oppegående amerikanske velgere...
Månedens intervju

THOMAS BAKKE

— Selje er for meg en stor, lykkelig flekk på kartet.

Smånytt fra sjømatnæringen nr. 10 – 2024

Duellen

Test dine sjømatkunnskaper!

Se hvem som stakk av med seieren og test dine sjømatkunnskaper!
På tampen fra Provence

Naturens supermat

Dette er folkeopplysning, som mange kjenner til fra før, men som må...
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 10 – 2024

Om arbeidsgiveravgift, Donald John Trump og lederskap i sjømatnæringen i dag.
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå