Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

1 - 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 1 – 2023

Leder
Leder
NF's blå
Brev fra leserne
Guldens Lupe
Meningspanelet
Tar ordet
INGES hjørne
Sundnes kommentar
Sandøys kommentar
Fra toppen
Månedens intervju
Årlige oversikter
Kommentar
Sjømatklynger
Ferdigsnakka
Hvordan ledes de store?
Nye investeringer
Fisk og Forskning
På tampen fra Provence
Duellen

Sundnes kommentar

Priser vi oss lykkelige?

Skulle det bære skikkelig galt av sted med verden, blir det i hvert fall billig hummer.

Januar 2023 viste at lysten på «live» konferanser er upåklagelig. Folk vil møtes fysisk. I løpet av en drøy uke trakk Sjømatrådets årskonferanse, Pelagiske dager, Ombordfryst og Sjømatdagene på Hell godt over tusen deltakere. Hans Morten Sundnes dro til Ålesund og Ombordfryst. (Foto: HMS)
Utgave nr. 1

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist

Var hummersuppen litt for salt? Det kan være vanskelig å balansere den rike, fyldige smaken fra hummer og fløte. Jeg tar en skje til. Og har det uansett fett. Middagen på Ombordfryst i Ålesund topper et arrangement som er tett på perfekt gjennomført. Kvikke innledere, ikke for langt og først og fremst masse folk. Arrangementet til Norges sjømatråd, Fiskebåt og Nordea begynte året med å sette ny deltagerrekord med over 500 påmeldte, om enn noe færre oppmøte deltagere som presset seg sammen, håndhilste og småpratet som i gamle dager. Mange av disse fortsatte inn i festmiddagen, med rause vinskjenkere og meny fra øverste hylle. De vitebegjærlige fikk endatil et lite bonusforedrag på tampen. Nordeas sjømatanalytiker Finn-Arne Egeness kombinerte mattalen med å gi festsalen et lite innblikk i hummerprisutviklingen de siste tiårene. At prisen på den eksklusive varen hang sammen med økonomiske svingninger ellers, overrasket neppe mange.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

Sundnes kommentar

Når filéten blir et kunststykke

«Det totale kjøttforbruket synker. Det gjør også forbruket av frukt, bær og...
Duellen

Test dine sjømatkunnskaper!

Se hvem som stakk av med seieren og test dine sjømatkunnskaper!
På tampen fra Provence

En gordisk knute

Det er nesten imponerende hvor mye politikk man kan koke ut av...
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå