Skip to content

Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

1 - 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 1 – 2023

Lukk

Leder

Leder

NF's blå

Brev fra leserne

Guldens Lupe

Meningspanelet

Tar ordet

INGES hjørne

Sundnes kommentar

Sandøys kommentar

Fra toppen

Månedens intervju

Årlige oversikter

Kommentar

Sjømatklynger

Ferdigsnakka

Hvordan ledes de store?

Nye investeringer

Fisk og Forskning

På tampen fra Provence

Duellen

Sundnes kommentar

Priser vi oss lykkelige?

Skulle det bære skikkelig galt av sted med verden, blir det i hvert fall billig hummer.

Januar 2023 viste at lysten på «live» konferanser er upåklagelig. Folk vil møtes fysisk. I løpet av en drøy uke trakk Sjømatrådets årskonferanse, Pelagiske dager, Ombordfryst og Sjømatdagene på Hell godt over tusen deltakere. Hans Morten Sundnes dro til Ålesund og Ombordfryst. (Foto: HMS)

Skrevet av:

Hans Morten Sundnes

Journalist
Utgave nr. 1

Var hummersuppen litt for salt? Det kan være vanskelig å balansere den rike, fyldige smaken fra hummer og fløte. Jeg tar en skje til. Og har det uansett fett. Middagen på Ombordfryst i Ålesund topper et arrangement som er tett på perfekt gjennomført. Kvikke innledere, ikke for langt og først og fremst masse folk. Arrangementet til Norges sjømatråd, Fiskebåt og Nordea begynte året med å sette ny deltagerrekord med over 500 påmeldte, om enn noe færre oppmøte deltagere som presset seg sammen, håndhilste og småpratet som i gamle dager. Mange av disse fortsatte inn i festmiddagen, med rause vinskjenkere og meny fra øverste hylle. De vitebegjærlige fikk endatil et lite bonusforedrag på tampen. Nordeas sjømatanalytiker Finn-Arne Egeness kombinerte mattalen med å gi festsalen et lite innblikk i hummerprisutviklingen de siste tiårene. At prisen på den eksklusive varen hang sammen med økonomiske svingninger ellers, overrasket neppe mange.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Relaterte saker

Sjømatnæringens nye stemmer

Vi "podder" som aldri før.
Silje Remøy
Tar ordet

Stortinget og Havbruksmeldingen:
Hva nå?

– Det er en ære

Olav Holst-Dyrnes ny styreleder i Sjømatrådet
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå