Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

1 - 2021

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 1 – 2021

NF's blå
Leder
Sandøys kommentar
Månedens intervju
Før stortingsvalget 2021
Hempels kommentar
Månedens Gullfisk
Minneord
Nyheter fra Nofima
Ferdigsnakka
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
60 år i sjømatnæringen
Sundnes kommentar
Nye investeringer
Nye investeringer
Nye investeringer
På tampen fra Provence
Duellen
Fisk og Forskning
Smånytt fra sjømatnæringen
Bok på kroken
Lek med tall
Meningspanelet
INGES hjørne
Geir Ove Ystmark

Så samles vi til høsten?

Noen er frempå med fysiske samlinger alt i vår. Noen satser på digitalt uansett. Andre vil kombinere.

Slike bilder vil vi få se flere av i året som kommer. Corona-pandemien har på ingen måte sluppet taket og digitale løsninger tvinger seg frem. Her fra årskonferansen til Norges sjømatråd, som gikk digitalt 6. januar i år. Kommunikasjonsdirektør Chris Guldberg i TV-studioet. (Foto: Knut Åserud)
Utgave nr. 1

Noen er frempå med fysiske samlinger alt i vår. Noen satser på digitalt uansett. Andre vil kombinere. Ikke så rent få satser på å utsette de store arrangementene og møtene til i høst. Uansett blir ingenting riktig som før. Og noen har virkelig fått dreisen på det digitale formatet.

 

2021 var så vidt rullet i gang da Sjømatrådet kjørte sin årskon­feranse med ferskt tilbakeblikk på 2020. Man slapp å fly til Tromsø eller Oslo for å være med. Et par museklikk var alt som trengtes for å oppleve Sjømatrådets ledelse, stab og gjester boltre seg i en flerkameraproduksjon som til forveksling ligner slikt man klik­ker seg frem til på TV.

— Det er en helt annen måte å avholde konferanser på. Man må tenke digitalt fra man begynner å planlegge. Det blir en helt annen dynamikk for å holde seeren interessert gjennom en digital konferanse. Man kan nesten si at man konkurrerer med Netflix. Det er krevende, men selvfølgelig spennende og utfordrende på en positiv måte, sier arrangementsansvarlig i Sjømatrådet, Tove Sleipnes. Etter nedstengingen i mars i fjor har de kjørt alle konferansene digitalt.

 

 

Også Sjømatdagene på Hell måtte i år arrangeres digitalt. Møtet ble delt i tre bolker med en times sending hver dag. Fordelene med digitale konferanser er at de kan være tilgjengelige på nett — i prinsippet til evig tid. (Foto: Skjermdump)
Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå