Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
    • Artikkelserier
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

1 - 2023

Tilbake til utgaven Innholdsfortegnelse

Innhold nr. 1 – 2023

Leder
Leder
NF's blå
Brev fra leserne
Guldens Lupe
Meningspanelet
Tar ordet
INGES hjørne
Sundnes kommentar
Sandøys kommentar
Fra toppen
Månedens intervju
Årlige oversikter
Kommentar
Sjømatklynger
Ferdigsnakka
Hvordan ledes de store?
Nye investeringer
Fisk og Forskning
På tampen fra Provence
Duellen

Ny dreining for messeverdenen

Internasjonale sjømatmesser i 2023

Det ser ganske likt ut. Store haller, fargerike stands og masse mennesker. En av messene som samler flest utstillere og besøkende er sjømatmessen Seafood Expo North America i Boston, Nord-Amerikas største sjømatarrangement. Det foregår i begynnel­sen av mars i år, og det er fire år siden sist man hadde det tradisjonelle opplegget (bildet). Her har vi en gjennomgang av internasjonale fiskerimesser. De norske er ikke med.
Utgave nr. 1

Forrige gang vi skrev om sjømatarrangementer i en viral verden, var det utsettelser og avlysninger i vest og business «as almost usual» i øst. Nå er det på mange måter omvendt: Klart for stort innrykk i Boston og Barcelona, mens Kina nøler. Helt som før blir det uansett aldri.

Søndag 12. mars entrer den unge stjerneøkonomen Megan Greene podiet under konferansedelen av Seafood Expo North America i Boston. Hun skal prøve å gi oss et glimt av fremtiden. Fortiden prøver man kanskje å legge bak seg under Nord-Amerikas største sjømatarrangement. I mars vil det være tre år siden det ble kjent at sjømatmessen i Boston — som den første av de store internasjonale — måtte utsette grunnet virus på jordomseiling. I år kan det se ut til at de er tilbake på skinnene. Vi har ikke oversikt over antall utstillere, men midt i januar talte vi 34 på bokstaven A. Totallisten omfatter blant annet Kvarøy Arctic og Seaborn. Trolig trekker østersåpningskonkurransen på første dag flere, men konferansen i hjertet av Boston ser ut til å være tilbake.

Norsk Fiskerinæring

Logg inn

Prøv gratis i 24 timer

 

 

Få innsikt og oversikt

Bli abonnent

Andre saker

Meningspanelet

Meningspanelet nr. 10 – 2025

Samarbeidet med Russland i Barentshavet, FrP på Stortinget og markedsadgangen for norsk...
NF's blå

nf’s blå nr 10 – 2025

Aktuelle kommentarer med spark til alle sider
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 9 – 2025

Om ICES’s kvoteråd for makrell, konsolideringen i norsk havbruk og at kun...
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå