Skip to content
Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Magasin

1 – 2021

Innholdsfortegnelse Se alle utgaver

Innhold nr. 1 – 2021

Lukk

NF's blå

Leder

Sandøys kommentar

Månedens intervju

Før stortingsvalget 2021

Hempels kommentar

Månedens Gullfisk

Minneord

Nyheter fra Nofima

Ferdigsnakka

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

60 år i sjømatnæringen

Sundnes kommentar

Nye investeringer

Nye investeringer

Nye investeringer

På tampen fra Provence

Duellen

Fisk og Forskning

Smånytt fra fiskerinæringen

Bok på kroken

Lek med tall

Meningspanelet

INGES hjørne

Geir Ove Ystmark

Fisk og Forskning

Det ferskeste innen frysing

Vi gir et in­nblikk i innfrysning med saltlake og litt annet som...
NF's blå

Aktuelle kommentarer

nf's blå nr. 1 - 2021

Muligheten for å produsere fem millioner tonn laks per år innen 2050 er større i dag enn noen gang.

Leder
Meningspanelet

Meningspanelet nr. 1-2021

Meningspanelet består av sentrale aktører fra ulike deler av sjømatnæringen. Hver måned...

Valgkamptemaer:
Heftige strukturdebatter venter

Kunststykket å vinne høstens valg blir nok litt for vanskelig for Erna og hennes medspillere. På de siste meningsmålingene har Høyre, KrF og Venstre så...
Les mer
Før stortingsvalget 2021

Tilbakefall av strukturkvoter

I forkant av høstens stortingsvalg med spørsmål til partienes fiskeripolitiske tals­person, skal vi se nærmere på hva de mener om fordelingen av strukturkvoter og inndelingen...
Les mer

Siden Sist

10. april 2025

Følg fremleggelsen av Havbruksmeldingen

10. april 2025

Charles A. Aas ny adm. direktør i Råfisklaget

8. april 2025

Tiden beste første kvartal

18. mars 2025

Ministermøter i uvisshetens USA

7. februar 2025

Nytt utvalg for fremtidens matsystem

6. februar 2025

ECOnnect Energy nasjonal EOY-vinner. Br. Karlsen får bærekraftspris

5. februar 2025

ABB skal levere til Arctic Seafarm

Les alle
60 år i sjømatnæringen

1960-tallet
«Norsk Fiskerinæring»s 60-årsjubileum

I 2021 fyller vi 60 år. Det har vi tenkt å markere...
Ferdigsnakka

Carl-Emil Kjølås Johannessen

Han jobber med å analysere og verdivurdere sjømatselskapene på Oslo Børs for å hjelpe investorer med å plukke de beste aksjene.
Les mer
INGES hjørne

TIDER SKAL HENRULLE

Inge Halstensen er 75 år og strøket i manntallet. Men som skribent...
Månedens Gullfisk

Børge Soleng

Månedens gullfisk går til mannen som begynte året i næringens mest krevende...
Geir Ove Ystmark
Tar ordet

Fra Sumer til Norveg:
En annerledes historie om verden

Vår første riksveg er kystlinjen fra sør til nord. Den ga oss...
Månedens intervju

SVEIN OVE HAUGLAND

NORGES RÅFISKLAG HAR EN LANG tradisjon med å rekruttere sine ledere internt....
Nye investeringer

«Olympic Prawn» imponerer

Nye investeringer

Nytt filétanlegg i Senjahopen

I løpet av januar var produksjonen godt i gang
Nye investeringer

Etterlengtet «Havskjer» i gang

Nå er 80-metringen klar til å ta for seg kvotene.

2020 — det vanskelige corona-året!

Som alltid ved et nytt år ser vi nærmere på det året...
Lek med tall

Eksportåret 2020

Ser vi coronaåret 2020 under ett økte faktisk eksportkvantumet.

Fiskehav taklet krevende førsteår

Sammenslåingen av Skagerrakfisk og Rogaland Fiskesalgslag var den naturligste ting av verden
Hempels kommentar

FAO forventer lavere produksjon og handel

Etter ett år med COVID-19 begynner vi å få en viss peiling...

Så samles vi til høsten?

Noen er frempå med fysiske samlinger alt i vår. Noen satser på...
Sundnes kommentar

Gå til silda og bli vis

Den tallrike silda med sine ulike tilpasninger, lokaliseringer og gytetider er som...
Nyheter fra Nofima

Laksen inn med teskje?

Fjordkjempe med spredt næring

Her starter vår nye serie om norske fjorder. Vi begynner med Sognefjorden.
Sandøys kommentar

«Om jeg hamrer eller hamres»

Vips så står man midt oppe i en diskusjon som man så...
På tampen fra Provence

Dagdrømmerne

En av fantasiene til dagdrømmerne er at de vil si opp EØS-avtalen...
Duellen

Test dine sjømatkunnskaper!

Se hvem som stakk av med seieren denne gang og test dine...
Minneord

Minneord om Odd Steinsbø

Bok på kroken

Laksefeber

Smånytt fra fiskerinæringen

Smånytt fra sjømatnæringen
nr. 1 – 2021

  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå