Skip to content

Norsk Fiskerinæring
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Siden Sist
    • Alle utgaver
    • Alle tema/serier
  • Oppslagsverk
  • Leverandørregister
  • Søk
  • Mine favoritter
  • Logg inn
  • Min profil
  • Meny
  • Lukk
perm_identity Logg inn
menu Meny
  • Hjem
  • Om oss
  • For annonsører
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no
  • Magasin
  • Siste utgave
  • Arkiv
  • Oppslagsverk
  • Finn aktør, person eller artikkel
  • Finn leverandør
  • Bli abonnent

Lag en brukerprofil

  • Bli opplyst. Vi kjenner næringen etter over 60 år i bransjen.
  • Få innsikt. Vi analyserer og går i dybden.
  • Få oversikt. Over bransjen, aktuelle tema, aktørene.
  • Spar tid. Bruk våre verktøy for informasjon om nøkkelpersoner, bedrifter og leverandører.
Bli abonnent

Logg inn

  • Søk
  • Magasin
    • Siste utgave
    • Alle utgaver
  • Oppslagsverk
    • Finn aktør, person eller artikkel
  • Leverandørregister
    • Finn leverandør
  • Nettbutikk
    • Alle produkter
    • Handlekurv
  • Om oss
  • For annonsører
  • Kontakt
  • Bli abonnent
  • Logg inn
  • Kontakt
  • +63959090
  • post@norskfisk.no

Nyheter

Tilbake til forsiden

Innhold nr. Nyheter

Lukk

Årlige oversikter

Stilling ledig

Kommentar

Kommentar

Sundnes kommentar

Kommentar

Kommentar

Kommentar

Brev fra leserne

Årlige oversikter

Årlige oversikter

Minneord

Årlige oversikter

Kalender

Årlige oversikter

Årlige oversikter

Kalender

Årlige oversikter

Årlige oversikter

Silje Remøy

Seafood Talks 2024

Tirsdag 22. oktober 2024, Hotel Bristol Oslo

Publisert: 24. mai 2024

Velkommen til årets konferansebegivenhet for alle som jobber i eller er opptatt av norsk  oppdrettsnæring.

Tirsdag 22. oktober 2024 er det duket for Seafood Talks 2024: Norsk laksenæring i omstilling på Hotel Bristol i Oslo sentrum. Det blir en heldagskonferanse med festmiddag på kvelden. Som tidligere står møteplassen i sentrum, med faglig og sosialt innhold.

Mye har skjedd siden vi arrangerte den første «Laks på Land»-konferansen i 2019. Det som den gang var en næring i støpeskjeen med flere spørsmål enn svar, og med noen få og risikovillige aktører, er i dag en næring i sterk utvikling.

Samtidig har post- og storsmoltstrategier blitt den nye normalen og nye teknologier har banet veien for nye måter å produsere matfisken på – i sjø og på land. Gjennom større fokus på miljø, fiskevelferd og bearbeiding representerer oppdrettsnæringen en gyllen mulighet for norske leverandørbedrifter både her hjemme og ute i verden. 

Fjorårets konferanse hadde tittelen «Skjebneår for norsk laksenæring». Innføringen av grunnrenteskatt på havbruk, stopp i tildeling av konsesjoner for oppdrett på land, den nye havbruksmeldingen og forslaget om en miljøteknologiordning gjorde fremtiden uviss. Selv om vi fortsatt ikke vet alt, vet vi i alle fall en god del mer.

Omstilling er mer nødvendig enn noen gang.  Aldri før har fiskevelferd og fiskehelse, klima- og miljøutfordringer,  globale og nasjonale systemkrav, økt fokus på bearbeiding , nye eksportstrategier og internasjonal handelspolitikk vært mer aktuelt. Dertil går vi et valgår i møte. Politiske krumspring har jo dessverre vist seg å være en av næringens aller største utfordringer.

Seafood Talks 2024 oppsummerer status og ser fremover. Med et knallsterkt faglig og sosialt program bygger vi bro mellom oppdrettere på land og i sjø, leverandører, forskningsmiljøer,  forvaltning og politikere, og spør:  Hvor er vi, hvor skal vi og hva må til for å lykkes?

Last ned Program Seafood Talks 2024 (pdf)

Som alltid vil møteplassen være i sentrum. Det er jo også sammen vi kan bidra til å utløse næringens potensial. 

Vi ønsker hjertelig velkommen til en fest av en konferanse når vi nå markerer fem-årsjubiléet for det som startet som «Laks på land» og modnet til «Seafood Talks».  Vi håper på storsamling i Oslo torsdag 22. oktober på Hotel Bristol — kåret til Norges ledende hotell i 2024.

Vel møtt!

Meld deg på i dag:

Inkludert i konferansepakke:

  • Fagkonferanse 10:00-17:00
  • Skriftlig statusrapport pr. oktober 2024 for lukket matfisk på land og i sjø samt HTH, verden over
  • Tilgang på slides/pdf-foredrag i etterkant
  • Kaffe og pauseserveringer gjennom dagen
  • Lunsj-bufeet
  • Festmiddag m/aperitiff og lett underholdning
  • Sosialt utover kvelden (Hotellet setter opp egen bar til oss)

Relaterte saker:

https://norskfisk.no/2024/05/24/program-seafood-talks-2024/
Tilbake til utgaven
Til oppslagsverk
  • Kontakt

  • +47 63959090

  • post@norskfisk.no

  • Om oss
  • For annonsører
  • Personvern & vilkår
  • Min profil
  • Logg inn
  • Bli abonnent
  • Mine favoritter
  • Kunnskapsbank
  • Finn person
  • Finn aktør
  • Finn leverandør
  • Nettbutikk
  • Alle produkter
  • Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrev

Viktige og tankevekkende historier - rett i innboksen din.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Norsk Fiskerinæring kan lagre og behandle dine personopplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vårt fokus er å gi deg innsikt og oversikt over viktige saker og hendelser.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Norsk Fiskerinæring. Org. nr. 970 888 683. Norsk Fiskerinæring arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Design & utvikling av Kult Byrå